ICT-marketing services

De ICT-marketing services van LightHouse

Online diensten

LightHouse ICT-marketing biedt een grote verscheidenheid aan online diensten. Hiermee kunnen we ICT-bedrijven op een effectieve manier helpen met hun marketingstrategie. Stel je hebt een bedrijf in de ICT-branche. Jaren geleden heb je gekozen ervoor gekozen diensten of producten op een bepaalde manier in de markt te zetten. Maar er wringt iets. Vaak is er ergens een besef dat de marketingstrategie die in het verleden is gekozen niet helemaal, of helemaal niet meer voldoet. Tijden veranderen en bedrijven veranderen, met name bedrijven die veel met innovatie bezig zijn. Maar waar moet je als bedrijf beginnen als je een nieuwe strategie nodig hebt? Ga je helemaal opnieuw beginnen of fris je de boel een beetje op? En wat te doen met al die waardevolle backlinks?

Complete marketingstrategie of toch niet?

Natuurlijk willen we het liefst samen met u een complete strategie uitwerken en uitvoeren, maar soms is daar geen tijd of budget voor. Hoe kunnen we u dan op een eenvoudige manier verder helpen? U kunt bijvoorbeeld kiezen om alleen de content van een website aan te laten passen. Met nieuw beeld en andere teksten kom je vaak al een heel eind. Het ziet er meteen anders uit; een nieuwe look en nieuwe content. Natuurlijk letten we bij het schrijven van de teksten op uw SEO. Hierdoor wordt u automatisch beter gevonden in Google. Onze tekstschrijvers verzorgen niet alleen teksten in het Nederlands maar kunnen ook professionele, technische teksten in het Engels verzorgen. Uiteraard werken we nauw en nauwkeurig samen met onze klant.

Backlinks behouden

Kan die website echt niet meer maar bent u bang dat u helemaal onderaan in Google moet beginnen als u een nieuwe laat bouwen? Als LightHouse ICT-marketing een nieuwe website ontwikkelt, besteden we veel aandacht aan het behouden van backlinks. Wij zorgen ervoor dat alle links naar de oude site doorverwezen worden naar de nieuwe site. Zo gaat uw zorgvuldig opgebouwde positie in Google niet verloren. Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken waar het bij u wringt en hoe wij dat samen kunnen oplossen.

Reactie plaatsen