Innovatie

Stel u wil een innovatie naar de markt brengen. Hoe zorgt u ervoor dat de boodschap bij de juiste persoon terecht komt en dat de boodschap voor diegene leesbaar is? LightHouse ICT-marketing ontwerpt een geschikte strategie voor uw innovatie. Is er een aparte website nodig? Of volstaat een pagina? Engelse teksten? Nederlandse teksten? Wat is de juiste uitstraling? Past dit bij uw huisstijl en wat is het juiste beeld hierbij? Hoe vergroten we de vindbaarheid van uw innovatie op internet? Onze online marketing services verduidelijken en versterken uw boodschap en maken deze zo goed mogelijk vindbaar voor zoekmachines als Google. Online marketing heeft geen geheimen voor ons.

Online marketing voor de ICT-branche

LightHouse ICT-marketing is opgericht om een gat te vullen. Toen een ervaren IT-ondernemer op zoek was naar een bureau dat zijn marketing kon verzorgen, liep hij voortdurend tegen het probleem aan dat de inhoudelijke kennis ontbrak. Bij LightHouse hebben we, naast goede contacten in de IT-branche een speciale, innovatieve werkwijze om dit probleem op te lossen. Wij hebben de specifieke kennis van uw IT-product of dienst namelijk ook niet. Die heeft uw IT-specialist in huis maar die heeft waarschijnlijk geen verstand van IT-marketing om het op een juiste manier aan de man te brengen. En u heeft geen marketingafdeling want dat was tot op heden niet nodig. Die marketingafdeling kunnen wij zijn. Een ICT-marketingbureau dat wel IT-kennis in huis heeft en dat een vertaalslag kan maken van uw concept naar het brede publiek. Want een IT-specialist koopt niets in. Dat doet een manager. Een manager die waarschijnlijk niet helemaal thuis is in afkortingen zoals IOT, SAAS, API’s en BAPI’s.

Technisch tekstschrijver

Bij het schrijven van teksten en het maken van websites doen wij een uitgebreid onderzoek naar keywords voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Onze technisch tekstschrijvers maken daarmee op maat gemaakte, duidelijke teksten die passen bij de doelgroep. Wij verzorgen naast Nederlandse teksten ook Engelse teksten en vertalingen. Geen nieuwe tekst nodig maar even een check? Dat kan altijd.

Structurele of incidentele ondersteuning

LightHouse is beschikbaar voor zowel korte projecten als voor structurele ondersteuning op het gebied van ICT-marketing. Wij hebben ervaring met het in de markt zetten van ICT-producten, het aantrekken van ICT-personeel en de marketing van IT-diensten. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op met karin.swane@marketing-ict.nl

Reactie plaatsen