LightHouse gaat live

LANCERING LIGHTHOUSE ICT-MARKETING

PERSBERICHT

LANCERING LIGHTHOUSE ICT-MARKETING

ALPHEN – 20 september 2021 – Vanaf vandaag kunnen ICT-bedrijven die worstelen met hun marketingstrategie gebruik maken van de diensten van LightHouse ICT-marketing. Dit nieuwe marketingbedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van de marketing van ICT-producten en -diensten. Een unieke samenwerking tussen experts op het gebied van ICT, woord, beeld en geluid.

LightHouse heeft in tegenstelling tot de meeste marketingbedrijven wél ICT-kennis in huis. De ondernemers die dit ICT-marketingbedrijf zijn begonnen, weten uit ervaring dat je zonder kennis van ICT eigenlijk nooit op de goede manier een ICT-product of -dienst in de markt kan zetten voor een breed publiek. Door specialistische ICT-kennis te combineren met een ervaren schrijver en een goede communicatie met de klant ondervangen ze dit probleem. Daarnaast verzorgen ze een ruim aanbod van diensten op het gebied van webdesign, tekst, beeld en geluid. LightHouse is hierdoor de aangewezen partner om een complete en succesvolle marketingstrategie voor ICT-bedrijven te creëren, te implementeren en te beheren.

Op de website van LightHouse: marketing-ict.nl vind je meer informatie over alle diensten die LightHouse ICT-marketing aanbiedt. 


*Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Karin Swane via telefoonnummer: 06-29496793 of via e-mail: karin@marketing-ict.nl

Reactie plaatsen