Marketing-ICT en B-Synergy

B-Synergy gaat in zee met LightHouse ICT-marketing


ALPHEN – 24 SEPTEMBER 2021 - B-Synergy, dé SAP-LowCode specialist van Nederland heeft besloten samen te gaan werken met LightHouse ICT-marketing. LightHouse is gespecialiseerd in het creëren, implementeren en beheren van marketingstrategieën van ICT-bedrijven en zal de marketing van de producten en diensten van B-Synergy gaan beheren.

De belangrijkste diensten van B-Synergy zijn ICT-recruitment en ICT-consultancy. Daarnaast ontwikkelen ze toepassingen voor SAP en werken ze aan kant-en-klare oplossingen om de mogelijkheden, die het SAP-systeem met zich meebrengt, ten volle te benutten. Dit doen ze door LowCode toepassingen te ontwikkelen. Ze maken hierbij gebruik van uiteenlopende platformen zoals OutSystems, Flutter en WaveMaker. Ze treden op als verbindende factor tussen vraag en aanbod op de SAP en LowCode markt waarbij ze een hoge mate van flexibiliteit bieden. Net als veel ICT-bedrijven heeft B-Synergy behoefte aan meer personeel.

LightHouse gaat B-Synergy helpen met het beter onder de aandacht brengen van de producten van B-Synergy en, veel belangrijker nog, aan mogelijke collega’s laten zien wat voor werkgever B-Synergy is. De arbeidsvoorwaarden en de sfeer bij B-Synergy zijn uniek. Er zijn maar weinig werkgevers zo begaan met hun mensen als B-Synergy. Het is belangrijk om dit onder de aandacht brengen zodat ze meer personeel kunnen aantrekken.

B-Synergy was al een tijdje op zoek naar een oplossing voor het beheren van hun marketingactiviteiten. In de samenwerking met LightHouse hebben ze een oplossing gevonden. “We moeten echt aandacht besteden aan onze marketing maar een hele afdeling hebben we niet nodig. Dat is niet onze core business. Samenwerking met LightHouse is hiervoor de ideale oplossing.”

LightHouse en B-Synergy kijken erg uit naar deze samenwerking waarbij beide partners niet alleen streven naar een relatie van dienstverlening van LightHouse aan B-Synergy, maar ook naar het realiseren van projecten waarbij ze samen zullen optrekken.

Reactie plaatsen